Nytt samarbete – Itinera, Nya Tunnelbana

Nytt samarbete – Itinera, Nya Tunnelbana

Om Projektet

När fler människor väljer att bo i Stockholmsregionen behövs en väl fungerande kollektivtrafik. För att staden ska kunna fortsätta att växa behöver vi satsa på hållbara trafiklösningar. Nya tunnelbanan bidrar till att stockholmarnas vardag blir smidigare.

I framtiden blir det möjligt att ta tunnelbanan till och från Nacka, Barkarby och Arenastaden. Dessutom ska Blå linje kopplas ihop med den gröna Hagsätragrenen. Det blir också en ny sträcka mellan Fridhemsplan och Älvsjö

Consolely’s bidrag

I projekt “Nya Tunnelbana” i Stockholm stödja Consolely, Itinera med en “Document Controller”. Vår medarbetare finns redan på plats och vi siktar mot ett långsiktigt och bra samarbete i detta spännande projekt!

sv_SESV